Tuotteet

Unelmasepän kehittämiä tuotteita ovat Seuraava siirto, Hyvän Mielen Kahvihetki, Ladies’ Sparkling Night sekä Unelmahetki Jyväskylän kattojen yllä.

Seuraava siirto

Johtotehtävissä toimivien sparri- ja valmennusryhmä

Seuraava siirto on sekä tehokas että virkistävä kokonaisuus sinulle, joka toimit yrityksessä johtotehtävissä. 

Olet huomannut, että johtajana sinun täytyy olla tilanteissa läsnä 100%, mutta samaan aikaan mietittävä jo seuraavaa siirtoa ja sen mahdollisia vaikutuksia.

Johtajana joudut myös miettimään kysymyksiä, joita vain toinen johtotehtävissä työskentelevä ymmärtää. Miten kohdata työntekijät arvostavasti ja antaa palautetta rakentavasti? Miten puuttua epäkohtiin lujasti, mutta inhimillisesti? Miten toimia nykyaikaisesti, valmentavan johtajan menetelmin? Miten palautua, säilyttää luovuus ja toiveikkuus kaiken muutoksen keskellä? 

Tämän kaltaisia teemoja käsitellään valmennuksessa ratkaisukeskeisesti yhdessä koko ryhmän sekä työyhteisövalmentaja, Unelmaseppä Laura Siltalan johdolla. Valmentajana ja fasilitaattorina pidän huolen siitä, että jokainen tapaaminen etenee tavoitteellisesti, mutta rennosti. Ryhmä tarjoaa uusia näkökulmia ja ratkaisutapoja samoihin kysymyksiin, joita sinulla on. Kurssin aikana laajennat verkostojasi ja tutustut mahdollisiin uusiin yhteistyötahoihin. 

Koska kiireisenkin johtajan täytyy syödä, tapaamiset toteutetaan lounasaikaan kahvila Miriam’sin kabinetissa. 

Yhden tapaamisen kesto: 2h (klo 11-13)

Tapaamisia yhteensä 5 kpl, kerran viikossa joka toinen viikko. 

Seuraava peruskurssi alkaa syksyllä 2024. Kysy lisätietoja!

”Laura on sydämeltään valmentaja ja kouluttaja, jonka intohimo välittyy! Jokainen lähti työpajasta täynnä toivoa, energiaa ja selkeällä suunnitelmalla unelmaa kohti. ”

– Oona Manninen, yhteisöllisyyspäällikkö, Tiimiakatemia JKL

Hyvän Mielen Kahvihetki

Tässä kahvihetkessä lisääntyvät ilo, toivo sekä hyvä mieli.
Työnantaja tarjoaa kahvit, minä ohjaan ratkaisukeskeisen työskentelyn, missä pysähdytään onnistumisten äärelle ja tehdään pientä onnistumisanalyysiä.

Kesto: 30 minuuttia

Ladies’ Sparkling Night

Ladies’ Sparkling Night on ilta, jossa naiset saavat verkostoitua, voimaantua sekä vahvistaa omia vahvuuksiaan. Kaiken keskiössä ovat naiset itse sekä vertaiskokemukset, yhteinen ilo omista ja toisten onnistumisista sekä positiivinen palaute.

Illan aikana

  • Harjoitellaan tunnistamaan omia ja toisten vahvuuksia sekä onnistumisia
  • Opetellaan olemaan ylpeitä omista saavutuksista sekä rohkaisemaan toisia
  • Nautitaan raikas ja kevyt iltapala sekä nostetaan kuplivia maljoja onnistumisille

Ilta rakentuu vahvasti ratkaisukeskeisille ja vuorovaikutuksellisille menetelmille, joissa pääpaino on vahvuuksissa ja osallistujien ainutlaatuisuuden arvostamisessa.

Kielo Office Solutionin järjestämässä Ladies’ Sparkling Nightissa tammikuussa 2024 naiset kuvailivat iltaa sanoilla iloinen, innostava, voimaannuttava, vaikuttava, ajatuksia herättävä, pirskahteleva, hymy, naisenergiaa, sparkling, inspiroiva.

Kesto: 2h

Unelmahetki Jyväskylän kattojen yllä

Miltä kuulostaisi unelmatyöskentely Jyväskylän kattojen yllä? Korkealta näkee kauas, aina omiin unelmiin saakka. Jyväskylän yhdessä korkeimmista rakennuksista, toimistorakennus Innova 1:ssä, on ylimmässä kerroksessa kokous- ja saunatila. Neuvotteluhuoneeseen mahtuu max 10 henkeä, ja sieltä näkee pitkälle eri ilmansuuntiin. Tämä paikka on kuin luotu tiimin tai vaikka kaveriporukan yhteiseen unelmahetkeen, jossa työstetään omaa unelmaa yksin ja yhdessä. Tämän hetken jälkeen jokainen on tietoisempi omasta unelmastaan, tietää, mitä unelman suuntaista on jo olemassa ja minkä pitää vielä muuttua, jotta pääsee lähemmäs unelman toteutumista. 

Unelmahetken voi hyvin myös toteuttaa muussa tilassa. 

Kesto: yhden ryhmän työskentelyhetki 30min. Ryhmiä voi olla useampia, ja ryhmät saapuvat neuvotteluhuoneeseen vuorotellen. Toiset voivat sillä aikaa esim. syödä ja jutella tai vaikka saunoa. Unelmahetken ympärille on helppo rakentaa hyvinkin erilaisia tilaisuuksia, virallisempia ja vapaampia.