Tuon ilon jokaiseen kohtaamiseen

Työskentelen juontajana ja fasilitaattorina sekä valmentajana ja työnohjaajana.

Asiakaslupaukseni on, että asiakas lähtee luotani toiveikkaampana kuin oli luokseni tullessaan.

Juontaja & fasilitaattori

Minulla on yli 10 vuoden kokemus live-tilaisuuksien suunnittelusta, juontamisesta sekä toisten ihmisten haastattelemisesta. Juonnan yritysten, järjestöjen ja yhdistysten tärkeimpiä tapahtumia, asiakastilaisuuksia ja juhlia.

Viimeisimpiä juontokeikkojani:

  • Suomen suurin yrittäjäjuhla, Keski-Suomen Yrittäjäjuhla tammikuu 2024
  • Luksushotelli The Hotel Marian avajaistilaisuuksia joulukuu 2023

Järjestän myös yrityksen tiimipäivät, kesäjuhlat tai pikkujoulut kokonaisuudessaan ja varmistan, että kaikki sujuu suunnitelmien ja aikataulun mukaan.

Juonto- ja fasilitointipalveluiden hinnat vaihtelevat tyypillisesti tapahtumasta riippuen 790€ – 4500€ (alv. 0%) välillä.

”Olemme tehneet Lauran kanssa yhteistyötä kolmessa erilaisessa tapahtumatoteutuksessa: juhlat verkkolähetyksenä, Love-konseptilla tehty yrittäjätilaisuus sekä Suomen suurin yrittäjäjuhla. Yhteistyö on sujuvaa ja aikaansaavaa, hän osaajana tarttuu toimeksiantoon ja käärii hihat. Laura muuntautuu tilaisuuden vaatimusten mukaan ja muuttaa suuntaakin tarvittaessa lennossa. Skarppia yhteistyötä! Asiakkaat tykkäävät.”

– Sanna-Mari Jyräkoski, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Yrittäjät

Valmentaja ja työnohjaaja

Mihin ongelmaan Unelmaseppä voi tuoda ratkaisun?

Ratkaisukeskeisyys ei tarkoita ongelmien kieltämistä, itse asiassa päinvastoin! Ongelmat ovat hyvä lähtökohta myönteiselle muutokselle, sillä jokainen ongelma sisältää muutostoiveen. Mikäli ongelmaan ei puututa ajoissa, alkaa se vaikuttaa yhä useamman henkilön työkykyyn ja lopulta koko yrityksen toimintaan ja menestykseen.

Kokemukseni tulipalojen sammuttamisessa on osoittanut, että kaikki tiet vievät vuorovaikutukseen. Tässä sammutus- ja ennaltaehkäisytyössä osaan auttaa niin esihenkilöitä, tiimejä kuin koko työyhteisöä. Paras on teilläkin vielä edessä!

Tässä on yleisimpiä tilanteita, joissa olen auttanut eri kokoisia yrityksiä ja työyhteisöjä:

Muutos aiheuttaa työyhteisössä helposti pelkoa, epävarmuutta, jopa ahdistusta. Ratkaisukeskeisenä valmentajana toimin työyhteisön muutoskumppanina konsultoiden käytännön prosessia, miten muutos saadaan myönteisesti osaksi arkea. Muutos on mahdollisuus, missä paras on vielä edessä!

Jos kokoukset ovat pelkkiä kalvosulkeisia, unohdetaan yhteentulemisen voima ja viisaus. Parhaat palaverinne ovat vielä edessä: autan varmistamaan, että tapahtumat, kokoukset ja työpajat ovat hyvin suunniteltuja, tavoitteellisia ja kaikkia osallistavia. Laaditaan yhdessä parhaan palaverin check-lista!

Parhaat palautteenne ovat vielä edessä -ratkaisukeskeisenä valmentajana ohjaan antamaan ja vastaanottamaan  kriittistä palautetta rakentavasti sekä kannustan positiivisen palautteen antamiseen. 

Eikä yrityksellänne ole henkilöstöstrategiaa? Ei hätää -paras strategianne on vielä edessänne ja autan mielelläni sen kehittämisessä kaikkia osallistavasti. Yhdessä laadittuun strategiaan kaikkien on helpompi sitoutua ja se on aidosti yhteisen tekemisen tukena. 

Parhaat kehityskeskustelut ovat vielä edessä, kun niihin lisätään ripaus ratkaisukeskeisyyttä. Olen laatinut monipuolisen kehityskeskustelupohjan, joka mittaa työntekijöiden työkykyä, motivaatiota, vahvuuksia ja tavoitteita sekä määrällisesti että laadullisesti. Konsultoin ja tarvittaessa myös toteutan yrityksen kehityskeskustelut valmentavalla otteella, ilon kautta, totta kai!

Vuorovaikutusluentojen ja valmennusten avulla voimme yhdessä parantaa yksilöiden viestintätaitoja, mikä auttaa ehkäisemään väärinkäsityksiä. 

Mitä korkeammassa asemassa organisaatiossa toimit, sitä vastuullisempaa ja henkisesti vaativampaa työsi on. Myös johtajat ovat ihmisiä, jotka tarvitsevat palautetta ja peiliä oman työnsä tueksi. Esihenkilöcoaching on yksilösparrausta, jossa myös toimitusjohtajalla on lupa miettiä omaa tekemistään, tavoitteitaan ja urapolkuaan. Johtaja, olen sinua varten. 

Johtoryhmiä ja tiimejä ohjaamalla voin auttaa parantamaan yhteistä käsitystä tiimin olemassaolosta, tavoitteista ja työn tekemisen tavoista. Tiimit tottelevat tiettyjä lainalaisuuksia, jotka kerron mielelläni, jotta tiimityö toimisi parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaisi merkitystä sen jäsenille.

Kaikki tiet vievät vuorovaikutukseen. Mikäli työyhteisössänne on huono henki ja haluatte tilalle hyvän hengen ja paremman yhteyden, tulen mielelläni kouluttamaan ja valmentamaan teitä aiheesta. Tämä onkin lempiaiheeni! 

Unelmasepältä tietenkin! Erityistaitoni on yhdistää hauskuus ja hyödyllisyys. Syvällisyys ja viihteellisyys. Uskon ja tiedän, että voima syntyy rentoudesta. Unelmasepän palvelut ja tuotteet sopivat mitä parhaiten osaksi yrityksen tai tiimin yhteistä päivää. Tuon kaupan päälle iloa ja toiveikkuutta mukanani! 

Katso tuotteet TÄÄLTÄ

”Laura on sydämeltään valmentaja ja kouluttaja, jonka intohimo välittyy! Laura kävi pitämässä meille tiimiakatemialaisille työpajan, joka auttoi osallistujia kirkastamaan unelmiaan ja asettamaan selkeitä tavoitteita.

Laura, joka itse huokuu Tiimiakatemia-henkeä, loi välittömästi yhteyden yhteisöömme ja inspiroi jokaista osallistujaa kyvyllään herättää innostusta sekä lämpimällä lähestymistavallaan.

Tämän ansiosta jokainen lähti työpajasta täynnä toivoa, energiaa ja selkeällä suunnitelmalla unelmaa kohti. Varmasti mietitään myös jatkossa mitä keksitään yhdessä! 💗.”

– Oona Manninen, yhteisöllisyyspäällikkö, Tiimiakatemia JKL