Juontaja tekee juhlan

Asiakastarina: Siparila Oy:n 20-vuotisjuhla ja asiakastilaisuus

Vietimme Siparilan 20-vuotisjuhlaa järjestämällä ison asiakastilaisuuden sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Halusimme toteuttaa tilaisuuden, joka olisi yhtä aikaa juhlava, mutta kuitenkin rento. Tärkeää olisi, että kaikilla olisi illan aikana hyvä  fiilis, iloinen ja kohdatuksi tullut olo. Tällaisella tilaisuudella juontajalla on merkittävä rooli tunnelman luojana, ja kuitenkin hänellä pitää pysyä kaikki langat käsissään. Valitsimme Lauran juontajaksi, sillä tiesin hänellä olevan kokemusta isojenkin tapahtumien sisällöntuottamisesta ja juontamisesta. Lisäksi hän oli meille tuttu henkilö työyhteisövalmennuksista, joten parempaa juontajaa yrityksen merkittävälle juhlalle ei olisi voinut toivoa.

Lauran valinta juontajaksi osui nappiin, sillä kielitaitoisena hän huomioi upeasti koko yleisön kansainvälisiä vieraita myöten. Lauran ja muusikko Antin yhteistyö toimi saumattomasti ja vieraat nauttivat suuresti lämminhenkisestä ohjelmasta. Illan päätteeksi Siparila sai jopa oman nimikkobiisin!

Meri Rajala, COO, Siparila 

(Siparila on mekaanisen metsäteollisuusalan kansainvälinen toimija, jolla on viisi tehdasta ympäri Suomea ja työntekijöitä yhteensä parisataa. Tutustu yritykseen paremmin www.siparila.com)

Siparilan HR:n kokemus Laurasta juontajana: 

“Lauran vahvuus juontajana on kyky ottaa yleisö huomioon. Hän saa muut loistamaan ja jokaisen paikallaolijan tuntemaan olevansa tervetullut. Hän heittäytyy tapahtuman teemaan ja tunnelmaan. Lauran vahvuutena on myös erittäin hyvä kielitaito, sekä kyky lukea yleisöä. Laura on iloinen ja innostunut juontaja, jolla pysyy kaikki langat käsissä.”

Jenni Arvonen, HR Back Office, Siparila